Durant els últims mesos, els aficionats de la saga DETECTIU CONAN es preguntaven a les xarxes si ALFA PICTURES, distribuïdora que ha portat als cinemes Detectiu Conan: El cas Zero i que estrenarà el proper 8 de novembre Detectiu Conan: El puny de Safir Blau, s’aventuraria a adquirir els drets de la resta de pel·lícules de la saga.

Doncs bé, a partir d’avui ja podem confirmar que les següents pel·lícules de la franquícia (un total de 13) formaran part del catàleg d’ALFA PICTURES:

 • El Detectiu Conan: Compte enrere cap al cel (pel·lícula núm.5 de la saga). Any de producció: 2001
 • El Detectiu Conan: El fantasma de Baker Street (pel·lícula núm.6 de la saga). Any de producció: 2002
 • El Detectiu Conan: El perseguidor negre (pel·lícula núm. 13 de la saga). Any de producció: 2009
 • El Detectiu Conan: La nau perduda al cel (pel·lícula núm. 14 de la saga). Any de producció: 2010
 • El Detectiu Conan: 15 minuts de silenci (pel·lícula núm. 15 de la saga). Any de producció: 2011
 • El Detectiu Conan: L’onzè davanter (pel·lícula núm. 16 de la saga). Any de producció: 2012
 • El Detectiu Conan: El detectiu al mar distant (pel·lícula núm. 17 de la saga). Any de producció: 2013
 • El Detectiu Conan: El franctirador dimensional (pel·lícula núm. 18 de la saga). Any de producció: 2014
 • El Detectiu Conan: Els gira-sols del foc infernal (pel·lícula núm. 19 de la saga). Any de producció: 2015
 • El Detectiu Conan: El malson més negre (pel·lícula número 20 de la saga). Any de producció: 2016
 • El Detectiu Conan: La carta d’amor escarlata (pel·lícula número 21 de la saga). Any de producció: 2017
 • La desaparició d’en Conan Edogawa. Els dos pitjors dies de la història (TV Movie inèdita a Europa fins fa ben poc). Any de producció: 2014
 • El Detectiu Conan: Episodi 1. El detectiu que es va encongir (TV Movie inèdita a Europa fins fa ben poc). Any de producció: 2016

A dia d’avui, podem avançar que només estaran doblades al català i que ja s’està treballant en el seu doblatge. També comptaran amb la versió original japonesa amb subtítols tant en català com en castellà. En els propers mesos estaran disponibles tant en format físic com a televisió (Televisió de Catalunya).

 

Escribe un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 Comments

 1. Avatar
  Dani 23/07/2019

  Les veus dels personatges principals i secundaris (de la sèrie d'episodis) seran de l'elenc de dobladors de Takemaker per totes les pel·lícules?

 2. Avatar
  Davinia 26/07/2019

  me alegro que al menos llegue a españa de alguna u otra manera, ¡espero que tarde o temprano sea raducida al castellano! Animo...y gracias por traer la ultima pelicula a los cines la espero con ansias

 3. Avatar
  Jordi 27/07/2019

  Vamos! Moltíssimes gràcies Alfa Pictures per la vostra feina!! Només tinc una pregunta: Llançareu alguna edició coŀleccionista en Blu-Ray on hi surtin totes aquestes peŀlicules que doblareu o sinó totes les peŀlícules de la saga doblades al català (menys la de Zero the Enforcer, que ja es troba al mercat i ja es pot comprar i la del Fist of the Blue Sapphire, que encara no ha sortit) o alguna cosa així?? M'agradaria poder tenir-les totes en Blu-Ray amb un preu més o menys assequible si és que llanceu algun pack o edició coŀleccionista com els que us he posat d'exemples. Tinc especial ganes per veure el remake del primer episodi jejejej Un cop més, gràcies!

 4. Avatar
  Jordi 27/07/2019

  Un últim dubte: Les peŀlícules 5 i 6 ja havien estat doblades anteriorment en català oi?? Es van estrenar vora el 2010 si no recordo malament i amb la majoria d'actors del doblatge en català que hi ha actualment doblant aquesta franquícia. Entenc que amb això, només n'adquiririeu els drets d'aquestes dues, doncs la feina de doblatge ja està feta. Gràcies per respondre!!