Aquesta setmana els seguidors de la franquícia Detectiu Conan estan d’enhorabona, ja que no només s’estrena l’esperada pel·lícula Detectiu Conan: El puny de safir blau als cinemes el proper divendres 8 de novembre, sinó que a més el canal català Super3 començarà a emetre algunes de les pel·lícules anteriors, adquirides per ALFA PICTURES el passat mes de juliol.

D’aquesta manera, aquest cap de setmana es retransmetrà la pel·lícula número 13 de la saga (El perseguidor negre), tant dissabte com diumenge, a les 15:34 i 19:49 hores respectivament, i el següent cap de setmana serà el torn per a la pel·lícula número 14 (La nau perduda al cel), el dissabte a les 15:35 hores.

Com ja es va anunciar el passat juliol, aquestes pel·lícules emeses a TV també estaran disponibles en format domèstic. Aviat es donaran més detalls respecte a aquest tema.

Així doncs, les aventures del petit detectiu Edogawa continuen més vives que mai, sobretot a Catalunya. Us recomanem a tots als seguidors que organitzeu bé les vostres agendes, ja que no us podeu perdre’n res!

Escribe un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *