DRAGON BALL Z:

LA BATALLA DELS DÉUS


Data d’estrena: 30 de maig de 2014 Esdeveniment únicament a Catalunya, Illes Balears, País Basc i Andorra, prorrogat pels bons resultats. Properament a la resta de l’estat Espanyol.


Títol original: Dragon Ball Z The Battle of Gods

Director: Masahiro Hosoda

Intérprets: Masako Nozawa, Shigueru Chiba, Hiroko Emori

Nacionalitat: Japón

Any: 2013

Duració: 85 min.

Gènere: Animació

Format: DCP, Blu-ray

Idiomes: Català, Castellà© Alfa Pictures,  Todos los derechos reservados 2011

Byhttp://estudiklam.com/

La història té lloc alguns anys després de la feroç batalla contra Majin Buu. Bils, el Déu de la Destrucció que manté el balanç de l'univers, desperta després d'un llarg somni. Escoltant rumors sobre un Saiyan que va derrotar a *reezer, Bils surt en la cerca del guerrer que va aconseguir aquesta victòria: Goku. El Rei Kai adverteix a Goku i li diu que eviti aquesta confrontació. No obstant això, l'emoció de no barallar contra un nou oponent des de fa anys fa que Goku decideixi barallar. Desafortunadament, Goku no és repte per al poder extrem de Bils i és derrotat. Bils es va, preguntant si hi ha algú a la Terra que sigui mereixedor de ser destruït. Aconseguiran Goku i els guerrers Z detenir al Déu de la Destrucció?”.

Fa 17 anys que una pel.lícula de Dragon Ball no arriba a la gran pantalla, l’estrena de Dragon Ball Z La Batalla dels Déus es va viure a Japó com un autèntic esdeveniment.


Dragon Ball Z ve causant sensació a diversos països de Llatinoamèrica, on els fanàtics s’entusiasmen amb tornar a veure a Goku i als seus amics.


Una mescla de la sèrie Dragon Ball i el seguiment de Dragon Ball Z rebutjant tot Gtish. Una fantástica combinació de Dragon Ball Z clàssic i algunes coses noves.